Venegy V37: jacht van de toekomst

De Venegy V37 combineert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rompvorm, duurzaamheid en prestaties. Het interieur van de Venegy V37 is strak, modern en bijzonder functioneel. Bij de ontwikkeling van de Venegy V37 is samengewerkt met Vripack Yacht Design. Het in Sneek gevestigde bedrijf behoort internationaal tot een van de grote spelers op het gebied van jachtontwerp en ontwikkeling.

DESIGN

De Venegy V37 kenmerkt zich door een uniek stuurhuis; dit beschikt over een 360 graden panoramazicht met veiligheidsglas wat zorgt voor een maximaal zicht. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en zorgt ervoor dat buiten en binnen één geheel worden.

Het ontwerp van de romp is revolutionair te noemen met fraaie rondingen en een ultra-stijve bouw. Het onderwaterschip 
met de gepatenteerde Petestep technologie zorgt voor een hogere topsnelheid en 12% minder brandstof verbruik.

 

 

Specificaties

Merk / Model
Venegy V37
Prijs
Op aanvraag
L x B x D
11.20 m x 3.86 m x 0.85 m
Motor
2 x Volvo Penta D3-220 5-cilinder diesel
Materiaal
Aluminium
Bouwjaar
2020
Locatie
Heeg
Categorie
CE- B
Salon
Eethoek
Slaapplaatsen
2 vaste slaapplaats
Kuipkussens
Zwemplatform
Zwemtrap
Stootwillen, lijnen
Vuilwatertank
Vuilwatertank inhoud
Black water tank 88 liter
Vuilwatertankmeter en afvoerpomp
Watertank en materiaal
320 liter
Warm water
40 liter boiler
Brandstoftank
1000 liter
Brandstoftankmeter
Max snelheid
38+ knopen
Toerenteller
Oliedrukmeter
Temperatuurmeter
Accu
2 x 200A + 3 x 160A
Dynamo
Generator
Fisher panda 5000 I option
Omvormer
Mass combi 12v - 230v 3000w
Voltmeter
Walstroom
Voltage
12V- 230V
Boegschroef
6.5 KGF
Meetinstrumenten
Garmin
Kompas
Dieptemeter
Windmeter
Navigatieverlichting
Roerstandaanwijzer
GPS
Garmin 9
Autopilot
Kaartplotter
Marifoon (optie)
Garmin VHF 315 I
Download specificaties

Interieur

Het eigentijdse en uitzonderlijk stijlvolle interieur krijgt een moderne, stoere en warme uitstraling door het gebruik van hoogwaardige luxe materialen. De mooie bekleding, de ledersoorten en de stijlvolle details vormen samen een bijzonder fraai geheel.     

Unieke Features

De Venegy V37 is uitgerust met alles wat nodig is om het verblijf aan boord tot een fantastische beleving te maken. Het schip is voorzien van een royaal zonnedek, een hekdouche met warm water, een buitenkeuken met grill en een riant outdoor zitgedeelte. Met twee koelkasten aan boord is een gekoeld drankje altijd binnen handbereik.

De Venegy V37 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Boven de stuurstand bevindt zich een speciale dakconstructie waarin een schuifdaksysteem is geïntegreerd. De Venegy V37 kan worden uitgerust met het Joystick Docking systeem en DPS Skyhook van Volvo Penta, dit maakt het afmeren eenvoudiger en veiliger.

Benedendeks heeft de Venegy V37 eveneens veel te bieden. Het voorschip biedt stahoogte en beschikt over een riante rondzit die eenvoudig te transformeren is naar een tweepersoons bed. Aan stuurboord, onder de stuurstand, bevindt zich een natte cel met elektrisch toilet en douche. 

De kuip en het onderwaterschip zijn voorzien van dimbare led-verlichting om een unieke en ontspannen ambiance te creëren. Voor het anker is een elektrisch schuifsysteem geïntegreerd.

 

Prestaties

De Venegy V37 levert indrukwekkende prestaties. Het jacht wordt standaard voortgestuwd door twee krachtige Volvo Penta D3-220
5-cilinder dieselmotoren die garant staan voor topprestaties op het water. De motoren bieden een hoge betrouwbaarheid, laag brandstofverbruik en weinig onderhoudskosten. Op topsnelheid is het geluidsniveau bijzonder laag.

Optioneel kan de Venegy V37 worden geleverd met 2 x een Volvo Penta D6-dieselmotor van 340 pk of 380pk. Ook behoren 2 elektromotoren tot de mogelijkheid. De topsnelheid bedraagt circa 38+ kts.