Venegy service

Reparatie en Onderhoud
Venegy Yachts biedt een breed scale aan diensten om iedere Venegy eigenaar compleet te ontzorgen. Zo biedt Venegy Yachts full service op het gebied van onderhoud, refit en reparaties. Onze gecertificeerde vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, zodat u kunt rekenen op de meest efficiƫnte oplossing voor uw onderhoud of reparatievraag.
Schiphuizen
Venegy Yachts heeft voor haar relaties een serie luxe schiphuizen ontwikkeld voor haar relaties op een prachtige locatie aan het Heegermeer. De schiphuizen worden in verschillende uitvoeringen aangeboden. De jachten liggen veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Daarnaast is het terrein rondom voorzien van een hekwerk en solide toegangspoorten.
Winterstalling
Bij Venegy Yachts in Heeg bent u aan het juiste adres voor het stallen van uw schip gedurende de winterperiode. In onze verwarmde loods kan uw schip droog, schoon en veilig overwinteren. Het is tevens mogelijk om het winteronderhoud door ons te laten verzorgen. Wij brengen uw Venegy weer in topconditie en zorgen ervoor dat uw schip vaarklaar is zodra het nieuwe seizoen begint.