De Venegy filosofie

Gedreven door perfectie

Venegy Yachts kent een rijke historie. Gerrit Venema richtte in 1998 vanuit de Prins van Oranje Groep naast het merk Rapsody Yachts, Venegy Yachts op. Zijn doel was om luxe handgemaakte jachten te bouwen met uitzonderlijke vaarprestaties en inspirerende designs. De missie is geslaagd. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de internationale wereld van luxe motorjachten. 

 

 

 

Een duidelijke Visie

Venegy Yachts staat bekend om zijn stijlvolle en sportieve jachten met een uitzonderlijk hoog comfortniveau. Bij het ontwikkelen van de Venegy modellen stellen we de eigenaren en hun gasten centraal. Voor hen willen wij een onvergetelijke ervaring aan boord creëren. De missie van Venegy Yachts om mooie jachten te bouwen en de koper plezier te laten beleven zowel tijdens als na het varen is geslaagd.

 

 

Waarom kiezen voor Venegy Yachts

Design
Onze designfilosofie is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de jachtbouw. Deze kennis levert een belangrijke bijdrage aan de ontwerpen die we maken samen met gerenommeerde specialisten zoals Vripack Yacht Design. Dit resulteert in duurzame ontwerpen die te herkennen zijn aan de elegante lijnen en een inspirerend design.
Innovatie
Venegy Yachts staat voor innovatie, vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ons uitgangspunt is om jachten te ontwerpen en te bouwen die duurzamer, zuiniger en efficiƫnter zijn. Zo onderscheidt Venegy zich door een uiterst efficiƫnt onderwaterschip van Petestep. Hierdoor heeft het schip een lagere weerstand en bespaart tot 20 procent op het brandstofverbruik.
Performance
De Venegy modellen zijn ontworpen voor sportief vaargedrag, maximaal comfort en leveren daarnaast indrukwekkende prestaties. De nieuwste Venegy 37 behoort zelfs tot een van de snelste boten in zijn klasse. Ondanks de snelheden die worden bereikt, zijn de jachten zeer veilig en betrouwbaar. Niet voor niets zijn alle schepen gegarandeerd zeewaardig dankzij een CE B-keuring.